mardi 6 septembre 2016

meizu m3 Max

Η Meizu ανακοίνωσε μία νέα συσκευή που έχει την ονομασία M3 Max και διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 6,0 ιντσών ανάλυσης Full HD. Το νέο phablet της Κινέζικης εταιρείας βασίζεται στο MediaTek Helio P10 SoC, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,8GHz και την GPU Mali-T860.
Το Helio P10 SoC της Helio συνοδεύουν 3GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μία μεγάλη μπαταρία 4100mAh (υποστηρίζεται fast charging). Η συσκευή εξοπλίζεται με εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels και με κύρια κάμερα 13 Megapixels με dual-tone LED flash ενώ στην πρόσοψη, το πλήκτρο home ενσωματώνει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Meizu M3 Max υποστηρίζει 4G VoLTE και διαθέτει hybrid dual SIM slot, και έτσι για να χρησιμοποιηθεί η δεύτερη SIM θα πρέπει ο χρήστης να αποχωριστεί την κάρτα microSD. Η συσκευή, που τρέχει Flyme OS 5.2 και Android 6.0 Marshmallow θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 15 Σεπτεμβρίου με τιμή περίπου $255 (οι προ-παραγγελίες ξεκινούν από τις 12 Σεπτεμβρίου) και σε Champagne Gold, Silver, Gray και Rose Gold.


Πηγη:gsarena


meizu m3 Max

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire